Türkiye'nin en büyük nöbetçi noter platformu
+2314
KAYITLI NOTER

31 Mart Pazar günü yapılacak olan Türkiye geneli yerel seçimler nedeniyle 30-31 Mart tarihlerinde, nöbetçi noterlikler kapalı olacaktır.


29 Ekim Noterler Açık mı? 29 Ekim Nöbetçi Noterler Varmı?

29 Ekim Noterler Açık mı? 29 Ekim Nöbetçi Noterler Varmı?



29 Ekim noterler açık mı sorusu Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte merak edilmeye başlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıldönümü yaklaşıyor. Bugün ise resmi tatil olarak geçiyor. Ancak notere gidecek olanlar ise noterlerin çalışma durumunu merak ediyor.

29 Ekim Noterler Açık mı? 

29 Ekim noterler açık mı sorusu olumsuz olarak yanıtlanır. Çünkü noterler resmi tatillerde kapalıdır. Bu bakımdan 29 Ekim 2022 tarihinde de noterler kapalı olacaktır. Aynı zamanda 29 Ekim, cumartesi gününe denk geldiği için de normal koşullarda yine noterler kapalı olacaktı.

Ancak noterlerde özellikle alım satım işlemlerinin geçerlilik kazanması açısından işlem yapıldığı için tatil günlerinde de noter arayışı olabiliyor. Bu durumda ise nöbetçi noterlerden yardım alınabiliyor.

29 Ekim Nöbetçi Noterler 

29 Ekim nöbetçi noterler sayesinde noter işlemlerinizi yapabilirsiniz. Genel olarak noterler cumartesi, pazar ve resmi tatillerde kapalıdır. Ancak 2019 yılından beri noterdeki işlemlerin sorunsuz olarak tamamlanması adına nöbetçi noter uygulamasına geçilmiştir.

Bu kapsamda cumartesi, pazar ve resmi tatillerde nöbetçi noterler ile işlem yapma olanağı mümkün hale geldi. 2019 yılında başladıktan sonra koronavirüs salgının çıkması ile birlikte yaklaşık bir buçuk yıl ara verilen nöbetçi noter uygulaması aktif olarak hizmetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda 29 Ekim için nöbetçi noter sorgulama yaparak şehrinizde veya ilçenizde açık olan noterden işlemlerinizi sorunsuz şekilde yapabilirsiniz.

Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır
izinsiz kopyalanması ve kullanılması yasaktır
Anasayfa
Noterler
Nöbetçi N.
Yakın N.
Noter Ekle
İletişim